Reamenajarea băii e o plăcere!

Baia îţi dă bătăi de cap? Nu trebuie decât să cauţi soluţia perfectă pentru spaţiul tău. Din ce în ce mai mulți români au început să se inspire de la europeni în amenajarea băilor, aceştia alegând obiecte sanitare moderne, în culori şi texturi deosebite. Amenajarea de băi a fost observată şi de marii retaileri din domeniul de design.reamenajare baieChiar în ultimii ani s-a observat un interes crescut al românilor pentru renovarea băilor, dar şi o schimbare la nivelul produselor alese în acest domeniu. Dacă până de curând clienţii optau pentru obiecte sanitare simple, albe, în prezent aceştia au început să se inspire din tendinţele europene în amenajarea băilor şi să aleagă produse în culori şi texturi dedesign futurist.

Se pare că majoritatea românilor sunt mai atenţi la ceea ce cumpără pentru amenajarea băilor din casele lor. Aceştia se uită la raportul calitate preţ şi nu neglijează deloc nuanţele sau materialele din care sunt realizate căzile sau lavoarele.

Iar din dorinţa de a nu da greş în momentul în care îşi decorează baia, clienţii au devenit foarte atenți la toate materiale de construcţii şi grădinărit, au devenit mai informaţi şi mai activi, cerând sfaturi angajaţilor, care le recomandă să mărească o baie mică prin accesorizarea ei cu oglinzi de mari dimensiuni, sau care le arată românilor cum pot transforma un spaţiu comun într-un adevărat spaţiu de wellness.

Iar pentru a veni în ajutorul clienţilor, în magazine au fost amenajate zone speciale unde specialiştii retailerului oferă, informaţii despre înlocuirea obiectelor sanitare din grupurile sanitare. Aşa că dacă şi tu vrei o baie de vis nu ezita să probezi toate ofertele disponibile în magazinele de specialitate.

Comments

comments

About ing. structurist Roxana Bertea

inginer structurist Roxana Bertea
Tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.