Cum amenajăm o cameră înaltă?

Deoarece ies din tiparul celor mai des întâlnite, camerele cu tavan înalt pot fi percepute ca disproporţionate şi amenajarea lor poate părea a fi provocare mai mare decât amenajarea celorlalte. Prin urmare, pentru amenajarea bucatariei cu proprile maini, trebuie sa acorzi mare atentie atat detaliilor cat si culorile alese pentru mobila si pereti. Cei mai multi cauta amenajarea perfecta pentru bucataria lor pe internet, doar cu ajutorul internetului poti face din bucataria ta de apartament cea vechie una noua cu un design creat de specialisti in amenajari interioare. Cu toate acestea uneori aveti nevoie de consultanta de specialitate, dar nu te ingrijora internetul este plin de informatii necesare pentru amenajarea unei bucatarii de apartament.amenajari_in_spatii_cu_tavane_inaltePasi pe care trebuie urmati pentru amenajarea apartamentului. Pentru renovare de succes si cu un cost redus trebuie sa cititi cea ce urmeaza. Amplasarea cablurilor cum ar fi internetul si televizorul in asa fel incat sa nu va incomodeze dupa ce amenajarea apartamentului este finalizat. Amenajarea tavanelor cu rigips se poate face atat in living cat si in bucatarie si dormitor.

Gresia- Atentie la cumpararea gresiei,aceasta poate distruge toata munca depusa pentru amenajarea primul rand aceasta trebuie sa fie anti derapanta,anti derapanta inseamna ca nu trebuie sa aluneci de loc pe ia fie ca esti incaltat sau descult. Cu toti stim ca intr- zi vine vremea confruntari cu amenajarea apartamentului,fie ca locuim la casa sau la bloc,nu vei scapa de problemele renovari.Majoritatea dintre noi nu au posibilitatea sa plateasca un designer profesionist,iar documentarea vine de pe internet. Amenajarea interioara a unui apartament, birou sau a unei case presupune realizarea mai multor lucrari.

Insa regula este ca in apartamentul proaspat amenajat iluminarea sa nu fie prea puternica,puteti opta pentru iluminare cu spoturi moderne pe led care se regleaza sau daca tavanului s-a facut scafa din rigips,un furtun cu led nu prea colorat va lumina perfect incaperea impreuna cu spoturile. Munca de expertiză şi de restaurare a a tavanului şi a pereţilor se datorează echipei restauratorilor Camelia Crişan Matei şi lui Ioan Darida.

Dupa ce am curatat circa 0,5mp am ajuns la concluzia ca structura de rezistenta a tavanului este degradata si nu mai prezinta siguranta, asa ca voi darama intreg tavanul, urmand sa-l refac dintr- structura usoara (Lemn). Datorita spatiului mare, deschis, putin incarcat de mobila, finisajele decorative din livingroom sunt adesea partea cea mai importanta din amenajarea interioara a acestuia. Pentru amenajarea interioara, avem nevoie cu siguranta de matarialele de constructii adecvate.

Comments

comments

About ing. structurist Roxana Bertea

inginer structurist Roxana Bertea
Tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.