Cine sunt și ce fac în proiectare

Dacă ai nevoie să construiești un imobil, o clădire sau orice tip de construcție atunci în mod sigur te vei lovi de un inginer din domeniul construcțiilor.


proiectare casa

Inginerii de construcții sunt specializați pe tipuri de construcții: clădiri, drumuri, poduri, rețele edilitare, etc…
Inginerul de construcții este acea persoană responsabilă de proiectare și bună executare a unei construcții. Acesta poartă responsabilitatea tehnică a realizării unei construcții.

Inginerul de construcții te poate ajuta încă din faza de început, adică pornind de la proiectarea construcțiilor și autorizarea acestora, implicând în acest proces și experții tehnici și verificatorii de proiecte, trecând apoi la punerea în aplicarea proiectului sub supervizarea inginerilor de construcții de pe șantier și diriginților de șantier.

Garantez profesionalism, seriozitate şi calitate ȋn serviciile oferite, aceasta fiind şi cartea mea de vizită ȋn strânsa legătură cu clienţii şi colaboratorii mei. Vin permanent ȋn ȋntampinarea dorinţelor şi nevoilor acestora cu soluţii optime, ceea ce îmi dă continuitate colaborărilor mele.
Indiferent de tipul construcției, am un răspuns competent: ESTE DOMENIUL MEU!

Proiectarea unei construcții este un act de responsabilitate atât din punct de vedere al siguranţei cât şi din punct de vedere financiar. Proiectarea unui imobil trebuie să fie o balanţă ȋn echilibru care să asigure maximum de rezistenta, stabilitate, funcţionalitate, utilitate ȋn condiţiile optimizării consumului de resurse. Constructia trebuie să răspundă nevoilor utilizatorilor ei şi al celor din jur, fiind necesară integrarea acesteia ȋn mediu.
Ȋn speranţa că vă vom putea ajuta să vă transformaţi visele ȋn realitate, vă urez:
Bun venit pe site-ul meu, roxanabertea.ro şi Navigare plăcută!

About ing. structurist Roxana Bertea

inginer structurist Roxana Bertea
Tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.